DURLINGER SCHOENEN SINDS 1881

Dit is typisch Durlinger

Een trots familbedrijf sinds 1881, waar familiewaarden centraal staan.
We zijn pas tevreden wanneer iedereen het goed heeft, jong en oud, vandaag en morgen.

BLIJE VOETEN

Je voelt je lekkerder met blije voeten. Het is onze taak om modieuze, comfortabele en betaalbare schoenen te vinden. Schoenen die goed bij je passen en voeten gezond houden.

BLIJE KLANTEN

Van winkelen bij Durlinger willen we echt een geluksmomentje maken. Wij willen klanten laten stralen. Wij beschouwen elk bezoek als een kans om iemand blij te maken.

BLIJE MEDEWERKERS

Wij willen iedereen de allerbeste service geven. Dat kan niet zonder blije collega’s. Wij doen er alles aan om een fijne werkplek te creëren waar betrouwbaarheid en eerlijke relaties centraal staan.

BLIJE BUURT

Wij willen bijdragen aan blije buurten. Daarom investeren wij in zinvolle lokale buurtprojecten om samen van Limburg, Brabant, Zeeland en Gelderland mooiere en blijere plekken te maken.

We zijn van hier voor hier Onze wortels liggen beneden de rivieren. Onze medewerkers hebben een sterke lokale betrokkenheid Wij steunen actief de lokale economie en proberen bij te dragen aan een florerend Zuid Nederland.

Ook werken bij Durlinger’s Schoenbedrijf?

Lijkt het ook je leuk om mensen blij te maken met schoenen? We hebben regelmatig vacatures zowel op ons servicekantoor in Panningen als in onze winkels. Neem gauw een kijkje tussen onze vacatures!